REGULI SI CONDITII

 
Inscrierea firmei in cadrul AfaceriTextile.ro:

Transmiterea cererii de inscriere, completata de fiecare societate in parte se face on - line, cu toate datele specificate in formularul de inscriere.
Inscrierea mentiunilor este importanta, societatea fiind listat doar la categoriile selectate.

 
Tarife:

Abonamentul este  in valoare de  60 eur + TVA / 3 luni sau 150 eur + TVA / an - si in care sunt incluse urmatoarele:

 • realizarea paginii web a firmei dvs in format A4 incluzand textul de prezentare al firmei, a produselor, precum si cateva fotografii

 • acestea se vor transmite prin e-mail: suport@afaceritextile.ro. Modele pagini web

 • prezentarea firmei si produselor dvs. 24 h / zi

 • procesarea textului si a fotografiilor, precum si traducerea paginii web in limba engleza

 • gazduirea si intretinerea paginii web, precum si alocarea unui spatiu pe server; adresa web a paginii dvs. web va fi: firmadvs.afaceritextile.ro.

 • publicarea in rubrica Oportunitati de afaceri a propriilor dvs. anunturi de vanzare, cumparare si de colaborare (administratorii portalului isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor cu caracter obscen, imoral, ilegal sau pentru produse/servicii care nu au legatura directa cu industria usoara, indiferent daca aceste anunturi sunt listate de catre abonatii portalului sau gratuit de catre alti vizitatori ai site-ului).

Accesul la ofertele listate se face in baza unui nume de utilizator si a unei parole de identificare ca membru, pe care le veti primi prin email, dupa confirmarea incasarii contravalorii abonamentului.
 

Sc Romcibex Srl nu garanteaza listarea unui numar minim de oferte ci numai afisarea lor in masura in care acestea sunt receptionate in cadrul portalului de afaceri. Vor fi listate numai ofertele care sunt in legatura cu industria usoara.

 
Transmiterea documentului de plata si activarea contului de acces:

Dupa primirea Cererii de inscriere, va vom transmite prin email factura proforma aferenta si care, imediat dupa plata, va fi inlocuita de factura fiscala transmisa prin posta la adresa postala din formularul de inscriere.

Dupa plata facturii proforme, se trece, in maximum 48h, la inregistrarea firmei la rubricile solicitate si la accesul pe baza username-ului si a parolei la ofertele listate in site.

 
Plata:

Plata abonamentului

aferent facturii proforme transmise prin email catre dvs. se face in contul Sc Romcibex Srl

Cont IBAN: RO 78 BTRL 0440 1202 8205 20XX

Banca Transilvania - Sucursala Obor, Agentia Lacul Tei, Bucuresti.

 
Platile cu card bancar

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca ROMCIBEX

Pentru platile cu card bancar utilizam Plationline. Platile sunt efectuate in conditii de securitate si nu se percepe nici un fel de comision. Cardurile acceptate sunt (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro)
 
Avand in vedere ca platile sunt pentru servicii si nu pentru bunuri iar prestarea serviciilor incepe imediat din in momentul activarii /reactivarii contului de acces la baza de date de companii, anunturi, etc platile sunt considerate definitive si nerambursabile.
 
Accesul la cererile si ofertele publicate pe site:

Accesul la cererile si ofertele listate pe site se face in baza unui username si a unei parole de identificare ca membru si in posesia carora veti intra dupa confirmarea platii abonamentului.

 
 
Ce imi trebuie pentru pagina de prezentare?

Toti membrii portalului de afaceri AfaceriTextile.ro beneficiaza gratuit de realizarea a doua pagini de prezentare a firmei (una in limba romana si una in limba engleza). Toate paginile web vor fi inregistrate in principalele motoare de cautare. Vezi modele pagini web
Pentru realizarea paginilor de prezentare trebuie sa:

 • alegeti din cadrul modelelor prezentate la capitolul modele pagini formatul dorit (alegerea se face de regula odata cu transmiterea inscrierii in cadrul portalului)

 • ne trimiteti prin email, in limba romana, textul de prezentare a firmei, text ce va apare in cadrul paginilor mentionate, precum si fotografiile pe care le considerati necesare (in functie de numarul de fotografii alocat fiecarui model in parte).

Cine se poate inscrie in cadrul acestui portal de afaceri?

Acest portal de afaceri nu are limitari in ce priveste accesul la informatii al membrilor inscrisi. Totusi, pentru a mentine un nivel calitativ ridicat al informatiilor comerciale, ne rezervam dreptul de a refuza accesul si eventual de a retrage statutul de membru pentru cei care au fost identificati ca transmitand in mod repetat si/sau voit informatii comerciale eronate sau referitor la care s-au facut relamatii pertinente repetate sau pentru cei care vor instraina username-ul si parola de acces unui tert care nu are statutul de membru.
Fata de cei care vor instraina username-ul si parola catre terti care nu au statutul de membru, Sc Romcibex Srl va lua toate masurile legale de a-si recupera pierderile provocate pentru accesul neautorizat, atat fata de clientul care le-a instrainat, cat si fata de cel care a beneficiat in mod fraudulos de acestea.
De asemenea, Sc Romcibex Srl va face plangere penala, fara exceptie, impotriva acelora care acceseaza sau incearca sa acceseze neautorizat bazele de date.

Mentionam ca in fata legii, atat fapta cat si tentativa se pedepsesc penal.

 
CONFIDENTIALITATE

Termenii folositi in cuprinsul prezentului document, vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

Operator: reprezinta societatea SC ROMCIBEX SRL SRL cu sediul in Str Nandru Nr 42 A, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/11083/1993, Cod Unic de Inregistrare RO 4019740 sau succesorii in drepturi ai acestuia.
Site: reprezinta site-ul Internet apartinand SC ROMCIBEX SRL si aflat la adresele www.AfaceriTextile.ro; www.TextileServer.com;

Prelucrarea Datelor cu caracter personal: reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal prin mijloace automate sau neautomate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Utilizator: reprezinta orice persoana fizica care acceseaza in orice mod Site-ul, in scopuri private sau profesionale, care beneficiaza de serviciile SC ROMCIBEX SRL, fara a avea in mod necesar calitatea de abonat.

 
1. DATE CU CARACTER PERSONAL

De aproape 20 de ani Romcibex contribuie la dezvoltarea companiilor facilitand relatiile comerciale prin promovarea de informatii comerciale ce includ intentii de achizitii si /sau vanzari de produse si/sau servicii; datele de contact comunicate de companii pentru eventuale colaborari comerciale; informari structurate despre evolutia pietelor, etc

In cadrul Romcibex si al platformelor noastre apreciem intimitatea si drepturile utilizatorilor nostri si ale partenerilor, Romcibex fiind operator inscris in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal sub numarul 3263

Pentru atingerea obiectivelor dvs legitime sau in cadrul contractelor dintre dvs si Romcibex SRL (electronice /scrise; cu titlu oneros sau gratuit, etc) In cadrul profilului companiei listat in cadrul platformelor noastre (fie in cadrul anunturilor de intentie pentru vanzari sau cumparari de produse si/sau servicii, etc) sunt sau pot fi listate alaturi de denumirea companiei NUMELE PERSOANEI / PERSOANELOR DE CONTACT DESEMNATE DE FIRMA DVS; FUNCTIA; TELEFON DE CONTACT; ADRESE DE POSTA ELECTRONICA PE CARE COMPANIA DORESTE SA LE UTILIZEZE in relatiile comerciale cu Romcibex SRL si/sau cu alti parteneri sau posibili parteneri.

In conformitate cu drepturile pe care trebuie sa le asigurati si dvs va punem la dispozitie tot suportul nostru in privinta asigurarii drepturilor in conformitate cu prevederile noului regulament european Regulamentului (UE) 2016/679 care prevede printre altele dreptul la stergere, rectificare, restrictionare a prelucrarii/ dreptul la portabilitate,dreptul de retragere a consimtamantului, etc

Incepând cu data de 25 mai 2018, ne puteti trimite solicitarile dvs in privinta protectiei datelor cu caracter personal folosind utilitarele de contact din cadrul platformelor online sau la urmatoarea adresa de e-mail: protectiadatelor@afaceritextile.ro sau telefonic la 0722.393.491 / 0723.258.804 (telefoane disponibile in intervalul 09:00-17:00; Luni-Vineri).

 
2. DREPTURILE UTILIZATORULUI - GDPR - Regulament UE 2016/679

Utilizatorul va avea drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 sau noul regulament UE cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, din care mentionam:

 • dreptul la informare
 • dreptul la acces la date
 • dreptul de interventie
 • dreptul de opozitie
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
 • dreptul de a se adresa justitiei
 • dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere.
Mai multe informatii despre drepturile dumneavoastra, modalitati de aplicare, exceptii etc, puteti obtine consultand prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice In ceea ce prive?te prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat In Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (04.05.2016) si aplicabil de la 25 mai 2018 (link util: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO

Incepând cu data de 25 mai 2018, ne puteti trimite solicitarile dvs in privinta protectiei datelor cu caracter personal folosind utilitarele de contact din cadrul platformelor online sau la urmatoarea adresa de e-mail: protectiadatelor@afaceritextile.ro sau telefonic la 0722.393.491 / 0723.258.804 (telefoane disponibile in intervalul 09:00-17:00; Luni-Vineri).
 
3. MODIFICAREA REGULILOR DE CONFIDENTIALITATE

Regulile de confidentialitate pot fi modificate de SC Romcibex Srl, modificarile urmand a intra in vigoare la data prevazuta in cuprinsul acestora sau la data afitarii pe site, oricare dintre dati este ultima. Inscrierea dvs. pe site prezuma acceptul dvs in privinva utilizarii acestor date.
Numar in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal 3263.

Nota speciala:

Urmatoarele tari sunt excluse din a avea dreptul la a deveni membrii ai afaceritextile.ro sau de a utiliza baza de date a portalului:
- Cameron
- Nigeria
Restrictia se aplica atat sediului cat si si filialelor sau reprezentantilor comerciali
Entitatile economice din aceste zone sunt recunoscute ca avand un potential mare de inselaciune si de a furniza informatii incorecte sau incomplete care pot induce in eroare utilizatorii de buna credinta
In situatia in care identificati actori economici cu un comportament incorect si care nu au putut fi identificatiprin filtrele obisnuite va rugam sa ne contactati pentru a lua masurile corespunzatoare si a retrage dreptul de utililzare a portalului si a bazei de date
Orice entitate care va furniza informatii referitoare la faptul ca are sediul in Europa dar se dovedeste ca utilieaza resurse umane localizate in zonele excluse va fi interzisa la utilizarea portalului si a bazelor de date aferente. Retragerea dreptului are loc imediat de la identificare si nu da dreptul utilizatorului la recuperarea contravalorii abonamentului pe perioada ramasa.
Utilizarea de practici incorecte sau furnizarea de date eronate si/sau incomplete cu scopul de a induce in eroare afaceritextile.ro si membrii sau utilizatorii afaceritextile.ro va duce in mod automat la suspendarea dreptului de acces pana la clarificarea situatiei. In cazul in care suspendarea va interveni pe o perioada mai mare de 1 luna se va retrage automat dreptul de acces si anunturile postate fara posibilitatea de rambursare a diferentei de abonament in cazul in care aceasta exista(indiferent de moneda de plata sau modalitatea de plata). In cazul in care cererea de inscriere este respinsa pe motive reale, rambursarea banilor se face cheltuiala celui care a efectuat plata, in contul din care aceasta a fost receptionata.

 
 
 
Limitari ale responsabilitatii

Site-ul www.AfaceriTextile.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile".

SC Romcibex Srl nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

SC Romcibex Srl nu ofera nici un fel de garantie pentru produsele comercializate pe site.

SC Romcibex Srl nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.CONTACT


www.afaceritextile.ro - bursa de afaceri pentru industria usoara - apartine ROMCIBEX SRL companie inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40 /11083 /1993, cod fiscal RO 4019740. Sediu social: Nandru 42 A – Sector 5, Bucuresti, Romania 052762.

Ne puteti contacta de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 17.00, prin email la suport@afaceritextile.ro sau office@romcibex.ro sau telefon / WhatsApp la 0722.393.491 sau 0723.258.804. Timpul maxim de raspuns este de 2 zile lucratoare. Timpul mediu de raspuns: 1 – 2 ore.